Termeni și Condiții

Prezentul act, respectiv Termenii și condițiile comerciale ale FURNIZORULULUI privind vânzarea la distanță și comerțul electronic (denumit în continuare ”Termeni și Condiții”) reglementează raportul juridic dintre furnizor (denumit în continuare „FURNIZOR”) și consumator, persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, (denumit în continuare ”Clientul” sau ”Consumatorul”) – (Furnizorul și Clientul sau Consumatorul sunt denumiți în continuare împreună ”Părțile”) având ca obiect vânzarea-cumpărarea Produselor prezentate de către Furnizor Clientului pe pagina de internet: fumz.ro (denumita în continuare împreună ”Pagina de internet”)
Termenii și Condițiile sunt aplicabile oricăror comenzi, vânzări și livrări de Produse prezentate pe Pagina de internet a Furnizorului și vândute de către Furnizor Clientului, în versiunea valabilă la data efectuării comenzii. Odată cu efectuarea comenzii/cererii de cumpărare, Clientul acceptă necondiționat Termenii și Condițiile publicate pe Pagina de internet, presupunându-se că acestea au fost luate la cunoștință de către Client înainte de efectuare comenzii.

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral oricând Termenii și Condițiile.

Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului fumz.ro, imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea pe fumze.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Furnizorul NU isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Exonerarea de raspundere

FURNIZORUL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Furnizor sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Furnizorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Informatiile incluse au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Furnizorului pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului fumz.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Produsele

Furnizorul prezintă și comercializează pe Pagina de internet o gamă variată de dispozitive pentru vapare cu nicotină 0%,(denumite mai sus și în continuare împreună ”Produsele” sau individual ”Produsul”).

Produsele prezentate pe Pagina de internet sunt comercializate noi, în conformitate cu prevederile legale din România, consumatorilor finali doar cu amânuntul, în cantităţi adecvate pentru uz personal.

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica oricând gama de Produse prezentate pe Pagina de internet precum și informațiile cu privire la Produse, toate acestea neavând caracter obligatoriu. Fotografiile cu privire la Produse nu coincid întotdeauna cu imaginea Produselor livrate. În acest sens nu pot exista pretenţii ale Clientului pentru modificările/completările intervenite precum și în raport cu imaginea Produselor afișate. Produsele pot fi comandate de către Client pe toată perioada de expunere pe Pagina de internet, dar și în limita stocului disponibil.

Produsul va fi folosit de Client în conformitate cu destinația acestuia, doar pe durata de valabilitate a Produsului și în conformitate cu instrucțiunile de utilizare.

Clientul este îndreptățit, în special înainte de efectuarea comenzii, să solicite din partea Furnizorului informații cu privire la produsele prezentate pe Pagina de internet. Informatiile pot fi solicitate prin email, conform datelor de contact, in fiecare zi de luni-vineri (09.00-18.00).

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul fumz.ro Clientul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Furnizorul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Comanda

În vederea achiziționării Produselor selectate, Clientul completează formularul privind cererea/comanda de cumpărare pus la dispoziție pe Pagina de internet (denumit în continuare ”Formularul”) cu datele solicitate în Formular (denumite în continuare ”Datele de identificare”). Clientul se obligă să completeze Datele de identificare cu exactitate, complet și fără erori, verificând corectitudinea acestora înainte de efectuarea cererii/comenzii de cumpărare. Nu poate fi atrasă raspunderea Furnizorului, în cazul în care Datele de identificare au fost completate eronat sau incomplet de către Client.

Înainte de apăsarea/activarea butonului pentru finalizarea comenzii Clientul se obligă să citească Termenii și Condițiile, confirmând cunoașterea și acceptarea acestora prin bifarea căsuței ”Am citit şi sunt de acord cu Termenii și Condițiile”.

Prin apăsarea/activarea butonului care finalizeaza comanda, Clientul transmite Furnizorului cererea/comanda sa de cumpărare privind Produsele selectate pe Pagina de internet. Odată cu apăsarea/activarea butonului FINALIZEAZĂ COMANDA, Clientul confirmă că a luat la cunoștință de, respectiv acceptă necondiționat, caracteristicile, prețurile, cantitățile, Condițiile de Livrare ale Produselor selectate, precum și de ”Termenii și Condițiile”, impreuna cu politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal”si „Politica de utilizare cookie-uri”.

Furnizorul este îndreptățit fie să accepte cererea/comanda de cumpărare transmisă de către Client, fie, după caz, să nu o accepte, încercând, dar fără a se obliga, să informeze Clientul cu privire la motivele neacceptării cererii/comenzii de cumpărare (de exemplu, dar fără a se limita la: datele furnizate de către Client sunt incomplete sau incorecte, livrare este solicitată în afara teritoriului României, are îndoieli cu privire la seriozitatea cererii/comenzii de cumpărare, etc.).

Furnizorul îşi rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse şi Servicii care sunt afişate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru Produse (preţuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărator).

Acceptarea cererii/comenzii de cumpărare a Clientului de către Furnizor are loc odată cu transmiterea, respectiv recepționarea prin poștă electronică a unui mesaj de confirmare (denumit în continuare ”Mesajul electronic de confirmare”). Mesajul electronic de confirmare este transmis de către Furnizor în atenția Clientului la adresa de mesagerie electronică menționată de Client în Formular. Răspunderea Furnizorului nu va putea fi atrasă în cazul unei adrese de mesagerie electronică greșit completată în Formular sau dacă Mesajul electronic de confirmare nu a putut fi recepționat de către Client. Mesajul electronic de confirmare conține informațiile completate în Formular și selectate de către Client, în special cu privire la Produsul sau Produsele comandate, Prețul de achitat de către Client precum și modalitatea de plată a Prețului, modalitatea și Condițiile de Livrare și Datele de identificare.

Clientul se obligă să citească și să verifice corectitudinea informațiilor conținute în Mesajul electronic de confirmare. În cazul în care Mesajul electronic de confirmare conține informații eronate Clientul va putea solicita Furnizorului corectarea acestora în termen de 24 de ore de la data recepției Mesajului electronic de confirmare. În acest sens, Clientul va putea contacta Furnizorul prin E-Mail la sau numărul de telefon conform datelor de contact (program Luni-Vineri, orele” 9:00 – 18:00).

Furnizorul nu răspunde pentru eventuale informații eronate conținute în Mesajul electronic de confirmare.

Furnizorul își desfășoară activitatea comercială respectând întru totul prevederile legale în vigoare. Astfel, Furnizorul este îndreptățit să nu presteze vreo obligație contractuală cu privire la cererea/comanda de cumpărare, chiar și după acceptarea acesteia, dacă executarea acesteia implică încălcarea prevederilor legale (de ex.: dol, fraudă etc.).

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă. La primirea unui al doilea email prin care se anunta procesarea si expedierea comenzii vom considera comanda a fi efectuata corespunzator.)

Pretul si efectuarea platii

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Furnizorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral și necondiționat, precum și în funcție de propriile interese Prețurile Produselor prezentate pe Pagina de internet.

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expediere si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului fumz.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A.

Plata se poate face online, prin card bancar sau ramburs. Ramburs – Clientul efectuează plata Prețului la data livrării/recepționării Produsului către Curier, care va elibera o chitanță. În cazul modalității de plată prin Ramburs Prețul este scadent la data livrării/recepționării Produsului.

Card bancar – Clientul efectuează plata Prețului la data transmiterii cererii/comenzii sale de cumpărare privind Produsele selectate pe Pagina de internet Furnizorul. În cazul plății prin Card bancar Prețul este scadent la data recepționării de către Client a Mesajului electronic de confirmare. Card-urile bancare acceptate sunt: VISA, Master Card, Maestro.
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Furnizorul foloseste platforma Netopia Payments.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Netopia Payments.

Datele obligatorii sunt. Nume posesor, Nr card, data expirare, CVV, parola 3d secure.

Livrarea si termenul de livrare

Furnizorul livrează Produsele exclusiv pe teritoriul României. Produsele vor fi livrate Clientului sau persoanei desemnate de Client prin intermediul unei societăți de curierat rapid (denumită în continuare ”Curierul”) la adresa de livrare menționată în Formularul de înregistrare.

Clientul va primi pe email toate informatiile legate de livrare cum ar fi: numele curierului si modalitatea de livrare.

Clientul se obligă să primească Produsul sau să desemneze o persoană cu privire la preluarea Produsului de la Curier. Produsul va fi livrat Clientului sau persoanei desemnate de Client, iar în lipsa acestora Curierul este însărcinat de Client să predea Produsul unei alte terțe persoane aflate în spațiul de la adresa de livrare. În acest ultim caz, Clientul își dă expres acordul cu privire la predarea Produsului unei alte terțe persoane aflate la adresa de livrare, presupunându-se că această terță persoană a fost mandatată de către Client cu preluarea Produsului de la Curier. Clientul sau persoana desemnata de Client pentru a lua in primire Produsul de la Curier are obligatia sa deschida Coletul in fata Curierului si sa verifice daca in Colet sunt toate produsele din Factura care insoteste Coletul si daca aceste produse au ambalajul intact.

La data livrării/recepționării Produsului Clientul se obligă să semneze o confirmare de primire (denumită în continuare ”Confirmarea de primire”). Confirmarea de primire face dovada deplină a faptului că Produsul a fost predat Clientului de către Curier si a faptului ca coletul si continutul lui sunt conform facturii si sunt intacte.

Furnizorul, prin Curier, va încerca să livreze Produsul către Client într-un termen de 3 pana la 10 zile lucrătoare, calculat de la data recepționării Mesajului electronic de confirmare, pentru livrare la domiciuliu serviciu standard.

Termenul de retragere/ Politica de retur

Fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere, Clientul beneficiază de o perioadă de 14 (paisprezece) zile pentru a se retrage din Contract, perioadă calculată începând cu ziua în care Clientul sau o parte terţă, alta decât Curierul şi care este indicată de Client, intră în posesia fizică a produselor (Art. 9 din OUG34/2014), sau:
1. începând cu ziua în care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de Client, intră în posesia fizică a ultimului produs, în cazul în care Clientul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
2. începând cu ziua în care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs.

Exercitarea dreptului de retragere

În vederea exercitării dreptului de retragere, Clientul, înainte de expirarea perioadei de retragere va informa Furnizorul cu privire la decizia sa de retragere din Contract prin email sau printr-o solicitare scrisa trimisa la adresa Furnizorului.
Furnizorul va confirma Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare.

Dreptul de retragere este valabil exercitat, dacă comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către Client în atenția Furnizorul înaintea expirării perioadei respective.

Obligațiile Furnizorului în cazul retragerii

Furnizorul va returna toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea Clientului, inclusiv, după caz, costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile de la data la care Furnizorul a intrat in posesia fizică a tuturor Produselor returnate de Client.

Clientul își dă acordul ca Furnizorul să ramburseze sumele în contul bancar al Clientului, care va fi menționat de către Client. Rambursarea sumelor plătite de Client către Furnizor nu se poate face in numerar.

Obligațiile Clientului în cazul retragerii

În conformitate cu Art. 14 din OUG34/2014, Clientul, în cazul exercitării dreptului de retragere, se obligă să returneze Produsele unei persoane autorizate de Furnizor, să recepţioneze Produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 (paisprezece) zile de la data la care acesta a comunicat Furnizorului decizia sa de retragere din Contract.
Având în vedere natura Produselor comercializate de Furnizor, Clientul se obligă să returneze Produsele către Furnizor într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original intact, respectiv într-o stare în care Produsul poate fi comercializat din nou. Produsul va fi returnat împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, promoțiile, în ambalajul original nedeteriorat și cu instrucțiunile de folosire.
Clientul va returna Produsul către Furnizorul la adresa mentionata de Furnizor.
Furnizorul nu acceptă coletele trimise la altă adresă.

Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere referitor la contractele la distanţă următoarele:
1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către Furnizor;
2. contracte având ca obiect furnizarea de Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
3. contracte având ca obiect furnizarea de Produse sigilate care au fost desigilate de Client;
4. contracte având ca obiect furnizarea de Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

Garantia

În conformitate cu dispozițiile Legii Nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, Furnizorul este răspunzător faţă de Client pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate Produsele. În cazul lipsei conformităţii, Clientul are dreptul de a solicita Furnizorului în primul rând înlocuirea Produsului, fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare Consumatorul a cunoscut sau nu putea, în mod rezonabil, să nu cunoască această lipsă de conformitate ori dacă lipsa de conformitate îşi are originea în materialele furnizate de Consumator.

Sunt exceptate de la garanție defecțiunile datorate utilizării incorecte, întreținerii defectuoase, lovirii Produselor, accidentelor, nerespectării instrucțiunilor de utilizare, reparării Produselor, deteriorării în timpul transportului etc.

Cu privire la exercitarea dreptului la garanție Clientul va contacta Furnizorul pe email ul din datele de contact.

Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Furnizor si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

Clientul poate sesiza Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor sau Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii în legătură cu încălcarea prevederilor OUG34/2014.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date este reglementată de Regulamentul UE nr. 2016/679 (denumit în continuare” Regulamentul”).

Furnizorul, precum și persoana împuternicită au obligația de a administra in condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate datele personale colectate de la Client.

Scopul colectării și prelucrării datelor este: activități de promovare a Produselor și serviciilor, activități comerciale, activități de statistică și cercetare de piață, informarea clienților/utilizatorilor privind situația contului lor de pe fumz.ro, informarea clienților/utilizatorilor privind activităţi de marketing, activităţi comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de cercetare de piața, activități de statistică, de urmărire si monitorizare a vânzărilor si comportamentul consumatorului.

Datele colectate sunt utilizate și prelucrate de către Furnizor, direct sau prin persoanele împuternicite de către Furnizor.
Furnizorul nu permite colectarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

In procesul de creare a contului clientului acesta va confirma ca are varsta peste 18 ani.

Datele cu caracter personal introduse de către Client în Formular sunt necesare în vederea încheierii Contractului dintre Furnizor și Client. Contractul nu se va considera încheiat, dacă Clientul refuză introducerea datelor cu caracter personal în Formular. Astfel, Furnizorul nu va fi obligată să livreze Produsul.

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului Clientul beneficiază de următoarele drepturi:
– dreptul de informare; operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective: identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia; scopul în care se face prelucrarea datelor; informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza; existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate.
– dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
– dreptul de intervenţie asupra datelor; respectiv rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte; transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi; notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operaţiuni efectuate mai sus.
– dreptul de opoziţie (respectiv persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare.
– dreptul de a se adresa justiţiei; respectiv dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încălcate.
– dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu condiția ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dumnevoastră sau să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiţi un exemplar cu datele dumnevoastră cu caracter personal, puteţi solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dumnevoastră.
– dreptul la ștergere: puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

 • datele dvs personale nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate în alt mod;
 • aveți dreptul de a vă opune prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) și să vă executaţi acest drept de obiecţie la prelucrare;
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea de către noi;în special pentru cerințele legale de păstrare a datelor;
 • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.

Cu privire la exercitarea drepturilor privind protecția datelor cu caracter personal Clientul va contacta Furnizorul la număr de telefon sau la adresa de postă electronica din datele de contact.

CUM PRELUCRAM DATELE PERSONALE:

Furnizorul colecteaza si prelucreaza datele personale pentru furnizarea comenzilor si pentru livrarea produselor. De asemenea datele sunt colectate si pentru crearea unor oferte personalizate in functie de profilul fiecarui client.

Ce date sunt colectate pentru crearea profilului clientului:

 • nume, prenume, adresa de email si/sau corespondenta si numarul de telefon;
 • istoricul interactiunilor cu magazinul online/ pagina noastra web cu privire la produsele vizualizate, cautate, comandate; produsele adaugate in cosul de cumparaturi si cumparate si/sau eliminate ulterior; comenzile efectuate, produsele livrate;
 • preferinte cu privire la utilizarea paginii web/ magazinului online: produse cumparate, ora/ data, modalitatea de plata.

Cu ajutorul cookie-urilor* sunt colectate: adresa IP, browser-ul de internet utilizat, date de protocol HHTPS/HTTPS; durata vizitei; locul unde se afla dispozitivul (daca optiunea de localizare este activata pe dispozitivul utilizat).

*Cookie- fișiere pe care un server le trimite dispozitivului tău, plasate pe site-ul Magazinului Online și modul în care prelucrăm cookie-uri sunt detaliate în Politica de utilizare a cookies, disponibilă pe website-ul fumz.ro.

Pe baza navigărilor și comportamentului tău în Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, îți vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza cookie-urile puteti vizita Politica de utilizare cookie-uri.

Atunci când îți trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificări push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automată a datelor tale constând în special în analiza și interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferințele, interesele tale la cumpărături fumz.ro. În scop de profilare, Furnizorul nu prelucrează date sensibile privind orientarea sexuală, credințele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul și preferințele tale personale la cumpărături reies din istoricul tău de vizite și/sau cumpărături de pe fumz.ro, din utilizarea de către tine a aplicației mobile, din situația ta financiară care rezultă în urma cumpărăturilor pe care le faci, și alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clienți.

În mod concret, Furnizorul îți creează profilul de client astfel:

 • pe baza comportamentului tău de navigare pe site, produse vizualizate, produse adăugate în coş;
 • pe baza datelor demografice: vârsta, sex, oraş;
 • pe baza istoricului de cumpărare şi a valorii monetare.

Va puteti opune profilării în scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consimțit anterior, prin retragerea consimțământului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE?

Vom pastra datele tale atât timp cât deții un cont de client și/sau continui să faci cumpărături în Magazinul Online. Dacă îți dezactivezi contul de client din magazinul online și ne soliciți în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

CU CINE IMPARTASIM DATELE TALE:

Datele sunt transmise si pot fi prelucrate de partenerii nostri de incredere, atent selectati si cu care colaboram pentru a-ti putea livra produsele.

Transmitem unele date către terțe părți (furnizorii și partenerii noștri) pentru realizarea funcțiilor și serviciilor necesare operării activităților Magazinului Online, cum ar fi:

 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
 • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
 • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
 • societăților de asigurare;
 • furnizorilor de servicii IT;
 • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.
 • in cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
 • ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Asiguram procesele tehnice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele tale personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru.

Implementăm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT și de monitorizare și audit al securității sistemelor și infrastructuri IT conform politicilor interne ale Furnizorului.

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date este reglementată de Regulamentul UE nr. 2016/679 (denumit în continuare” Regulamentul”).

Furnizorul, precum și persoana împuternicită au obligația de a administra in condiții de siguranța și numai pentru sopurile specificate datele personale colectate de la Client.

Scopul colectării și prelucrării datelor este: activități de promovare a Produselor și serviciilor, activități comerciale, activități de statistică și cercetare de piață, informarea clienților/utilizatorilor privind situația contului lor de pe fumz.ro, informarea clienților/utilizatorilor privind activităţi de marketing, activităţi comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de cercetare de piața, activități de statistică, de urmărire si monitorizare a vânzărilor si comportamentul consumatorului.
Datele colectate sunt utilizate și prelucrate de către Furnizor, direct sau prin persoanele împuternicite de către Furnizor.

Furnizorul nu permite colectarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

In procesul de creare a contului clientului acesta va confirma ca are varsta peste 18 ani.
Datele cu caracter personal introduse de către Client în Formular sunt necesare în vederea încheierii Contractului dintre Furnizor și Client. Contractul nu se va considera încheiat, dacă Clientul refuză introducerea datelor cu caracter personal în Formular. Astfel, Furnizorul nu va fi obligată să livreze Produsul.

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului Clientul beneficiază de următoarele drepturi:
– dreptul de informare; operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective: identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia; scopul în care se face prelucrarea datelor; informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza; existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate.
– dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
– dreptul de intervenţie asupra datelor; respectiv rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte; transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi; notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operaţiuni efectuate mai sus.
– dreptul de opoziţie (respectiv persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare.
– dreptul de a se adresa justiţiei; respectiv dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încălcate.
– dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu condiția ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul dumnevoastră sau să fie necesară pentru executarea unui contract.

Mai degrabă decât să primiţi un exemplar cu datele dumnevoastră cu caracter personal, puteţi solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dumnevoastră.
– dreptul la ștergere: puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
• datele dvs personale nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate în alt mod;
• aveți dreptul de a vă opune prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) și să vă executaţi acest drept de obiecţie la prelucrare;
• datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea de către noi;în special pentru cerințele legale de păstrare a datelor;
• pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.

Cu privire la exercitarea drepturilor privind protecția datelor cu caracter personal Clientul va contacta Furnizorul la număr de telefon sau la adresa de postă electronica din datele de contact.

CUM PRELUCRAM DATELE PERSONALE:

Furnizorul colecteaza si prelucreaza datele personale pentru furnizarea comenzilor si pentru livrarea produselor. De asemenea datele sunt colectate si pentru crearea unor oferte personalizate in functie de profilul fiecarui client.

Ce date sunt colectate pentru crearea profilului clientului:

 • nume, prenume, adresa de email si/sau corespondenta si numarul de telefon;
  • istoricul interactiunilor cu magazinul online/ pagina noastra web cu privire la produsele vizualizate, cautate, comandate; produsele adaugate in cosul de cumparaturi si cumparate si/sau eliminate ulterior; comenzile efectuate, produsele livrate;
  • preferinte cu privire la utilizarea paginii web/ magazinului online: produse cumparate, ora/ data, modalitatea de plata.
  Cu ajutorul cookie-urilor* sunt colectate: adresa IP, browser-ul de internet utilizat, date de protocol HHTPS/HTTPS; durata vizitei; locul unde se afla dispozitivul (daca optiunea de localizare este activata pe dispozitivul utilizat).
  *Cookie- fișiere pe care un server le trimite dispozitivului tău, plasate pe site-ul Magazinului Online și modul în care prelucrăm cookie-uri sunt detaliate în Politica de utilizare a cookies, disponibilă pe website-ul fumz.ro.

Pe baza navigărilor și comportamentului tău în Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, îți vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza coockie-urile puteti vizita Politica de utilizare cookie-uri.

Atunci când îți trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificări push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automată a datelor tale constând în special în analiza și interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferințele, interesele tale la cumpărături fumz.ro. În scop de profilare, Furnizorul nu prelucrează date sensibile privind orientarea sexuală, credințele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul și preferințele tale personale la cumpărături reies din istoricul tău de vizite și/sau cumpărături de pe fumz.ro, din utilizarea de către tine a aplicației mobile, din situația ta financiară care rezultă în urma cumpărăturilor pe care le faci, și alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clienți.

În mod concret, Furnizorul îți creează profilul de client astfel:

 • pe baza comportamentului tău de navigare pe site, produse vizualizate, produse adăugate în coş;
 • pe baza datelor demografice: vârsta, sex, oraş;
 • pe baza istoricului de cumpărare şi a valorii monetare.

Va puteti opune profilării în scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consimțit anterior, prin retragerea consimțământului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE?

Vom pastra datele tale atât timp cât deții un cont de client și/sau continui să faci cumpărături în Magazinul Online. Dacă îți dezactivezi contul de client din magazinul online și ne soliciți în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

CU CINE IMPARTASIM DATELE TALE:

Datele sunt transmise si pot fi prelucrate de partenerii nostri de incredere, atent selectati si cu care colaboram pentru a-ti putea livra produsele.

Transmitem unele date către terțe părți (furnizorii și partenerii noștri) pentru realizarea funcțiilor și serviciilor necesare operării activităților Magazinului Online, cum ar fi:

 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
 • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
 • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
 • societăților de asigurare;
 • furnizorilor de servicii IT;
 • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.
 • in cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
 • ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Asiguram procesele tehnice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele tale personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru.
Implementăm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT și de monitorizare și audit al securității sistemelor și infrastructuri IT conform politicilor interne ale Furnizorului.

În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

POLITICA DE COOKIES

Aceasta politica de cookie-uri explica ce sunt cookie-urile si cum le folosim pe site-ul nostru. Trebuie sa citesti aceasta politica pentru a intelege ce tip de cookie-uri folosim, informatiile pe care le colectam cu ajutorul modulelor cookie si modul in care sunt utilizate aceste informatii.
Poti sa iti dai consimtamantul pentru utilizarea cookie-urilor si poti sa-l revoci modificand setarile de pe browser-ul tau, care iti permit sa accepti sau sa refuzi setarea tuturor sau a anumitor cookie-uri.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere care contin un volum mic de informatii. Cookie-urile sunt stocate pe browser sau pe hard disk-ul calculatorului sau al dispozitivului tau.

Cum putem folosi cookie-urile?

Utilizam modulele cookie pentru a te distinge de alti utilizatori ai site-ului nostru si pentru a oferi o experienta de navigare unica pentru tine. Cookie-urile sunt folosite de noi pentru ca site-ul nostru sa-si aminteasca ce ai facut în timpul navigarii, de exemplu, detaliile tale de logare.

Cookie-urile contin informatii care sunt transferate pe hard disk-ul computerului tau. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a stoca informatii, cum ar fi momentul in care vizitatorul a intrat pe site, daca a mai fost pe site pana acum si ce site a raportat pe pagina web.
Poti sterge sau bloca aceste module cookie, dar daca faci asta, e posibil ca unele functionalitati ale site-ului nostru sa nu mearga conform asteptarilor.

Ce tip de cookie-uri folosim?

Fisierele cookie pot fi sub forma de cookie-uri de sesiune sau cookie-uri persistente.

 • Cookie-urile temporare – acestea sunt stocate temporar in dosarul “cookie” al browser-ului web, care le memoreaza pana cand utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau inchide fereastra browser-ului (de exemplu, cand te conectezi/ deconectezi/ de pe un cont de email sau retele de socializare)
 • Cookie-urile persistente – acestea sunt stocate pe hard disk-ul unui computer sau alt dispozitiv (si, in general, depind de ciclul de viata presetat al modulelor cookie). Anumite cookie-uri sunt utilizate exclusiv in timpul unei singure sesiuni si nu sunt memorate dupa ce utilizatorul paraseste site-ul web, in timp ce alte cookie-uri sunt memorate si reutilizate de fiecare data cand utilizatorul revine pe site-ul respectiv. Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de utilizator in orice moment prin accesarea setarilor browser-ului.

Acestea vor ramane stocate pe computerul sau pe dispozitivul tau, pana cand vor fi sterse sau pana cand vor atinge data de expirare.

Utilizam urmatoarele cookie-uri:

 • Cookie-urile necesare: cookie-urile care asigura buna functionare a site-ului.
 • Cookie de Sesiune: aceste cookies sunt necesare pentru a permite utilizatorilor sai sa foloseasca site-ul nostru. De exemplu, acest cookie ne permite sa vedem ca ti-ai facut un cont pe site si te-ai logat in cont Ne permite, de asemenea, sa recunoastem interactiunile tale anterioare si sa ne securizam site-ul.
 • Cookie-uri analitice/de performanta. Aceste cookie-uri ne permit sa recunoastem si sa calculam numarul de vizitatori pe site-ul nostru si sa vedem cum se misca vizitatorii, atunci cand il folosesc. Acest lucru ne ajuta sa imbunatatim modul in care functioneaza site-ul nostru, de exemplu, asigurandu-ne ca utilizatorii gasesc cu usurinta ceea ce cauta.

Google Analytics

Motivul utilizarii: Google Analytics este un instrument simplu, usor de utilizat, care ajuta proprietarii site-urilor sa cuantifice modul in care utilizatorii interactioneaza cu continutul site-ului. Intrucat un utilizator navigheaza pe mai multe pagini web, Google Analytics ofera proprietarilor de site-uri tag-uri (librarii) JavaScript pentru a inregistra informatii despre pagina pe care un utilizator a vizitat-o, de exemplu adresa URL a paginii. Librariile JavaScript Google Analytics utilizeaza Cookie-urile HTTP pentru a “memora” ce a facut un utilizator pe paginile anterioare/ interactiunile cu site-ul web.

Modulele cookie de targetare a vizitatorilor. Aceste cookie-uri inregistreaza vizita ta pe site-ul nostru, paginile pe care le-ai vizitat si link-urile pe care le-ai urmat. Vom folosi aceste informatii pentru a face ca site-ul nostru si publicitatea afisata pe acesta sa corespunda mai bine intereselor tale. Putem impartasi aceste informatii si cu unele terte parti in acest scop. Aceste module cookie iti permit sa impartasesti si sa trimiti informatii altor site-uri web.

Google Advertising

Motivul utilizarii: Google utilizeaza cookie-uri pentru a face publicitatea mai atragatoare pentru utilizatori si mai valoroasa pentru editori si agenti de publicitate. Unele aplicatii comune ale cookie-urilor sunt destinate selectarii publicitatii in baza a ceea ce este relevant pentru un utilizator, imbunatatirii raportarii privind performanta campaniei si evitarii afisarii unor anunturi pe care utilizatorul le-a vazut deja. Google utilizeaza module cookie precum NID si SID pentru a personaliza anunturile pe proprietatile Google, cum ar fi Google Search. De exemplu, Google utilizeaza aceste module cookie pentru a-si aminti cele mai recente cautari, interactiunile tale anterioare cu anunturile sau rezultatele cautarii unui agent de publicitate si vizitele tale pe site-ul web al unui agent de publicitate. Acest lucru il ajuta pe Google sa iti arate anunturi personalizate pe Google.

De asemenea, folosim unul sau mai multe cookie-uri pentru publicitatea pe care o oferim pe retea. Unul dintre principalele cookie-uri de publicitate de pe site-urile care nu apartin Google este denumit “IDE” si este stocat în browser-ele de pe domeniul doubleclick.net. Altul este stocat in google.com si se numeste ANID. Utilizam alte cookie-uri cu nume precum DSID, FLC, AID, TAID si exchange_uid. Si alte proprietati Google, cum ar fi YouTube, pot utiliza aceste module cookie, pentru a-ti afisa anunturi mai relevante. Uneori, cookie-urile de publicitate pot fi setate pe domeniul site-ului pe care il vizitezi. In cazul publicitatii pe care o oferim pe web, cookie-urile numite “__gads” sau “__ gac” pot fi setate de pe domeniul site-ului pe care il vizitezi. Spre deosebire de modulele cookie care sunt setate pe domeniile proprii ale Google, aceste cookie-uri nu pot fi citite de Google cand te afli pe un alt site decat cel pe care au fost setate cookie-urile. Ele servesc anumitor scopuri, cum ar fi cuantificarea interactiunilor cu anunturile de publicitate de pe domeniul respectiv si impiedicarea afisarii acelorasi anunturi de prea multe ori.

De asemenea, Google utilizeaza cookie-uri de conversie, al caror scop principal este acela de a ajuta agentii de publicitate sa determine de cate ori oamenii care dau clic pe anunturile lor ajung sa-si cumpere produsele. Aceste cookie-uri permit companiei Google si agentului de publicitate sa determine daca ai facut clic pe anunt si daca ai vizitat ulterior site-ul agentului de publicitate. Cookie-urile de conversie nu sunt utilizate de Google pentru targetarea anunturilor personalizate si persista numai pentru o perioada limitata de timp. Un cookie numit “de conversie” este dedicat acestui scop si este, in general, setat in domeniul googleadservices.com sau in domeniul google.com (poti gasi o lista de domenii pe care le folosim pentru cookie-urile publicitare din josul acestei pagini).

Unele dintre celelalte cookie-uri ale noastre pot fi folosite si pentru a cuantifica evenimentele de conversie. De exemplu, si cookie-urile DoubleClick si Google Analytics pot fi utilizate in acest scop. De asemenea, folosim cookie-uri numite “AID”, “DSID” si “TAID”, care sunt utilizate pentru a face legatura intre activitatea desfasurata de tine. Pe diverse dispozitive, daca te-ai conectat anterior la contul tau Google pe un alt dispozitiv. Facem acest lucru pentru a coordona anunturile pe care le vezi pe toate dispozitivele si pentru a cuantifica evenimentele de conversie. Aceste module cookie pot fi setate pe domeniile google.com/ads, google.com/ads/measurement sau googleadservices.com. Daca nu doresti ca anunturile pe care le vezi sa fie coordonate in toate dispozitivele tale, poti renunta la personalizarea anunturilor, utilizand Ads Setting.

Cum poti controla cookie-urile?

Folosim cookie-urile in baza consimtamantului tau. Consimtamantul pentru utilizarea cookie-urilor se acorda si poate fi revocat prin modificarea setarilor de pe browser-ul tau, care iti permite sa accepti sau sa refuzi setarea tuturor sau a unor cookie-uri. Te rugam sa te asiguri ca setarile calculatorului tau reflecta faptul ca esti/ nu esti de acord sa accepti cookie-urile. Retine ca, daca folosesti computere diferite in locatii diferite, va trebui sa te asiguri ca fiecare browser este ajustat astfel incat sa se potriveasca preferintelor tale privind cookie-urile.

Poti seta browserul sa te avertizeze inainte de a accepta cookie-urile sau poti sa-l setezi sa le refuze, desi este posibil sa nu ai acces la toate functiile acestui site daca faci acest lucru. Recurge la butonul “help” al browser-ului tau, pentru a afla cum poti face acest lucru.
Poti sa controlezi si/ sau sa stergi cookie-urile, dupa cum doresti. Poti sterge toate modulele cookie, care sunt deja pe computerul tau si poti seta cele mai multe browsere pentru a impiedica plasarea acestora. Totusi, daca faci acest lucru, este posibil sa fii nevoit sa reglezi manual anumite preferinte, de fiecare data cand vizitezi site-ul nostru web, iar unele servicii si functionalitati ar putea sa nu functioneze.

Amendamente la Politica de Cookies

In cazul in care hotaram modificarea prezentei Politici de Cookies, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.